بوریتو یک صبحانۀ معروف مکزیکی است که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. بوریتو را می توان فریز کرد، می توانیم آن را داخل فویل بپیچیم و داخل فریزر قرار دهیم. برای مصرف فویل را باز می کنیم و آن را به مدت 1:30 الی 2 دقیقه داخل ماکروویو می گذاریم و داغ سرو می کنیم.
مواد لازم برای دو نفر:
طرز تهیه: تخم مرغ ها رو در ظرفی بشکنید به آن نمک، فلفل سیاه و شیر اضافه کنید میتوانید به جای شیر از خامه نیز استفاده نمایید. در تابه ای کره و کمی روغن بریزید و اجازه دهید که روغن داغ شود، تخم مرغ هم زده رو اضافه کنید حرارت را خیلی کم کنید و مدام تخم مرغ رو هم بزنید قارچ سرخ شده و تکه های پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ پخته و در عین حال به حالت لطیف و خامه ای برسد، نان ترتیا را ادر تابه داغ کمی حرارت دهید تا نرم شود. روی هر تکه نان کمی خامه ترش یا مایونز بمالید، اِسکرامبل تخم مرغ و قارچ را بریزید(همون تخم مرغ لطیف و خامه ای) و مقداری هم گوجه فرنگی خرد شده کنارش بگذارید، میتوانید دوباره کمی پنیر هم روی مواد بریزید سپس کناره های نان را جمع کنید و رولش کنید بعد در تابه ای که کمی چرب شده همه طرفش را سرخ کنید شما برای سرخ کردن به مقدار بسیار کمی احتیاج دارید. حتی میتوانید از دستگاه گریل نیز استفاده نمایید. سپس رول ها را برش داده و سرو نمایید. نوش جان