طرز تهیه یه فینگر فود عالی و خوشمزه (پیتزا پیکو) را در ادامه مطلب بخوانید.
1 لیوان شیر گرم 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک 1/2 لیوان روغن 1 قاشق چایخوری شکر دانه ریز 1 قاشق چایخوری نمک 3 تا 3.5 لیوان آرد(بسته به نوع آرد ، ممکن این کمتر یا بیشتر شود)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری پودر آویشن
سوسیس ،ژامبون(کالباس)زیتون ،فلفل سبز ،قارچ یا هر مواد دلخواه دیگر که در خانه دارید پیتر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
ابتدا شیر،خمیر مایه و شکر را درون یک کاسه بریزید و مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانید برای حدود 10 دقیقه تا خمیر مایه به عمل بیاد سپس روغن و نمک را اضافه کرده و آرد را کم کم و به تدریج اضافه کنید و کامل مخلوط کرده و ورز دهید برای حدود 8 دقیقه تا یه خمیر لطیف و نرم داشته باشید،در مرحله بعد خمیر را در کاسه ایی که چرب شده بگذارید و روی آن را سلفون بکشید و برای حدود 30 دقیقه استراحت دهید،در این فاصله تمام مواد پیتزا را خرد کنید و در ظرف های جداگانه بگذارید(ترجمه از آشپزی_خلاق)،برای اماده سازی سس ،رب گوجه فرنگی و آویشن را با مقداری خیلی کم اب مخلوط کنید و کنار بگذارید،سپس روی سطح کار را آرد پاشی کنید ،خمیر استراحت شده را چند دقیقه کوتاه ورز دهید و با وردنه خمیر را کامل باز کنید به ضخامت نیم سانتی متر ،سپس با کاتر گرد یا لیوان قالب بزنید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید گذاشته و روی آنها ابتدا سس بزنید بعد پنیر و لایه بعد مواد دلخواه پیتزا را بگذارید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید سپس در اواخر پخت سینی را از فر خارج کنید و روی پیتزا ها پنیر بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا زمانی که روی پنیر برشته شود، گرم سرو کنید.