فطایر غذایی عربی و شبیه پیراشکی است که به شکلهای مختلف درست می شود و داخل آن را با مرغ و قارچ و یا گوشت ، قارچ و یا هرماده غذایی می توانید پر کنید و هم بهعنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس و هم بهعنوان شام در منزل می توانید تهیه کنید. این غذای شیک و زیبا طرز تهیه آسانی دارد و بعد از تهیه خمیر داخل آن را با مواد گوشتی پر می کنند و در روغن یا فر می پزند.
طرز تهیه فطایر با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه را در ادامه مطلب بخوانید.
آرد ونمک وشکر وخمیر مایه و روغن زیتون را در ظرفی مخلوط میکنیم.
شیر ولرم وکره را کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم تا خمیر جمع شود وبه دست نچسبد . خمیر را خوب ورز میدهیم یا صدبار به سطحی می کوبیم وبعد خمیر را در جای نسبتا گرمی استراحت می دهیم تا وقتی که خمیر خوب پف کند. در تابه ایی روغن ریخته پیاز خورد شده را تفت میدهیم و بعد گوشت را اضافه وتفت میدهیم وبعد فلفل دلمه ایی ریز خورد شده رو هم اضافه کرده وبعد ازچند دقیقه رب گوجه ونمک وفلفل وپاپریکا را اضافه کرده و تفت می دهیم ودر آخر جعفری خورد شده را اضافه میکنیم واز حرارت برمیداریم. بعد از یک ساعت ونیم که خمیر استراحت کرد پف خمیر را میگیریم وخمیر را به چونه های کوچک تقسیم میکنیم و هر چونه رو باز کرده و اول پنیر گودا ومواد گوشت وبعد پنیر پیتزا را اضافه کرده وخمیر را از اطراف می بنیدیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم و اگه دلتون خواست شیارهایی روی پیراشکی ایجاد کنید وبا رومال شیر و زرده تخم ویا شیرونسکافه رومال کنید وکنجد ویا سیاه دونه بپاشید ودر فر ۱۸۰سانتی تا وقتی که زیر پیراشکی طلایی شود وگریل را هم چند دقیقه روشن کرده تا روی پیراشکی هم تغییر رنگ پیدا کند و سپس نوش جان کنید.