بیف استروگانف کلاسیک با گوشت نواری شکل و قارچ در یک سس خامهای درست میشود که معمولا پس از ریختن روی نودل، سرو میشود. از اسم این غذا نترسید، چون این دستورالعمل آسان و در عرض ۳۰ دقیقه درست میشود.
دو فاکتور اساسی در بیف استروگانف وجود دارد: ۱) گوشت گوساله با کیفیت بالا و ۲) ترکیب درست مواد سس برای اینکه طعمی خوب داشته و ظاهری درخشان داشته باشد.
این دستورالعمل با گوشت با کیفیت درست میشود که برای بدست آوردن نتایج عالی ضروری است. برای درست کردن این غذا میتوان از گوشتهای زیر استفاده کرد:
این سس برای گوشت با کیفیت درست میشود و طعمی خوشمزه و خاطره انگیز دارد. سس استروگانف با صدور به همه جای دنیا دچار تغییراتی شده است. بعضی به آن ادویههاص خاصی اضافه میکنند، اما مواد اصلی یک سس خوب ساده هستند:
بیف استروگانف در اوایل سال ۱۸۰۰ در روسیه اختراع شد. استروگانف در دربار الکساندر سوم خدمت میکرد. سرآشپز استروگانف (که احتمالا فرانسوی بود) این غذا را درست کرد و بعدا به استروگانف نامگذاری شد.
۱. یک ماهیتابه گود ضخیم را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و وقتی که خیلی داغ شد، برشهای گوشت گوساله را بصورت یک لایه داخل ماهیتابه قرار دهید، به مدت ۱ دقیقه هر سمت نوارهای گوشت را بپزید بدون اینکه آنها را بهم بزنید. تا زمانی که کمی قهوهای شوند و قرمز نباشند آنها را بپزید. گوشت گاو را در دو قسمت در ماهیتابه بگذارید تا از پر شدن ظرف جلوگیری شود. گوشتها را در بشقاب بگذارید و روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند.
۲. ۲ قاشق کره، پیاز خرد شده و قارچهای ورقه شده را اضافه کنید. ۶ تا ۸ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اب آن بخار شود و پیازها و قارچها نرم و به رنگ قهوهای روشن شوند.
۳. ۱ حبه سیر رنده شده را افزوده و تفت دهید تا بوی آن بلند شود. ۱ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و مرتب بهم بزنید.
۴. ۱ پیمانه آب گوشت را در ظرف بریزید و ته ظرف را خوب با کفگیر بسایید سپس ۳/۴ پیمانه خامه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بگذارید قل بخورد یا تا زمانی که کمی غلیظ شود.
۵. چند قاشق از سس داخل ماهیتابه را داخل ۱/۴ پیمانه خامه ترش بریزید تا خامه همدمای آن شود به این ترتیب خامه ترش نمیبرد سپس آن را به ماهیتابه اضافه کنید و همزمان مرتب بهم بزنید.
۶. ۱ قاشق غذاخوری سس ورچستر، ۱/۲ قاشق چایخوری سس خردل و نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه بگیرد و بگذارید سس به آرامی بجوشد تا خامهای شود. گوشت را را با آبی که زیرش جمع شده در ماهیتابه بریزید و بگذارید کمی با سس بجوشد تا حدی که با سس گرم شود.
۷. پس از پختن سس آن را روی نودل بریزید و سرو کنید.