طرز تهیه پودینگ (محلبی)، یک دسر خوشمزه ترکی را در ادامه مطلب بخوانید.
شیر: ۱ لیتر
آرد: ۱ لیوان چای آرد + ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ لیوان
مارگارین: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل
نارگیل: ۱ فنجان برای وسط پودینگ: (اختیاری) توت فرنگی: ۱۲ عدد
ابتدا شیر، شکر و آرد را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید، آن را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا جوش بیاید، بگذارید پودینگ جوشان خود را حداقل ۷ تا ۸ دقیقه بجوشد. سپس وانیل و مارگارین را اضافه کنید.
نصف پودینگ آماده شده را در فنجانها بریزید، سپس وسط آنها یک عدد توت فرنگی گذاشته و پودینگ باقی مانده را روی لایه قبلی بریزید، بگذارید حداقل ۴ ساعت در یخچال استراحت کند. (من آن را یک شب در یخچال نگه داشتم) حالا پودینگ سرد خود را به آرامی از لبههای فنجان جدا کنید و آن را در ظرف سرو گذاشته در صورت تمایل روی آنها را پودر نارگیل بریزید و با توتفرنگی تزئین کنید.