طرز تهیه کیک گیلاس فیلادلفیا، یک کیک خوشمزه بدون نیاز به پخت را در ادامه مطلب بخوانید.
پایه
بیسکویت (کوکی) خشک: ۲۸۵ گرم
کرم شکلات (مثلاً نوتلا): ۳۵۰ گرم
لایه پنیر:
خامه سنگین 30٪ یا 36٪: ۵۰۰ میلیلیتر
پنیر کاتیج (کوتاژ): ۳۰۰ گرم، ۳ بار خرد کنید (یا پنیر دلمهای آماده برای چیزکیک)
پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین: ۴ قاشق چایخوری
آب جوشانده گرم: ۷۵ میلیلیتر
وانیل شکری: ۱ قاشق چایخوری
لایه ژله-میوه:
ژله گیلاس: ۲ بسته
کمپوت گیلاس: ۷۲۰ گرم
شربت یا آب گیلاس: ۴۰۰ میلیلیتر
آب جوشانده: ۵۰۰ میلیلیتر
بیسکویتها را خرد کرده، با کرم شکلاتی یا نوتلا مخلوط کرده و ته قالب ۲۳×۳۳ سانتیمتری یا مشابه آن را بریزید و خوب به ته قالب فشار دهید تا منسجم شود. زود روی آن را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا یخ بزند.
گیلاس ها را هسته گیری و صاف کنید. حدود ۴۰۰ میلی لیتر آب گیلاس را با ۵۰۰ میلی لیتر آب مخلوط کرده و جوش بیاورید. ۲ بسته ژله گیلاس را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آنها آب گرم و آب گیلاس مخلوط شده بپوشانید، خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود. کنار بگذارید تا خنک شود و اجازه دهید کمی استراحت کند.
لایه خامه و پنیر را آماده کنید:
آب جوش را روی ژلاتین بریزید و هم بزنید تا کاملا حل شود. کنار بگذارید تا خنک شود. سپس خامه را بزنید تا سفت شود، در پایان به خامه فرم گرفته پودر قند و شکر وانیل را اضافه کنید و سپس به تدریج، قاشق به قاشق، مخلوط پنیر ماسکارپونه و کاتیج را اضافه کنید (قبل از افزودن به خامه، ماسکارپونه را با پنیر کاتیج خوب مخلوط کنید).
۲-۳ قاشق غذاخوری توده پنیرخامهای را به ژلاتین خنک شده اضافه کرده و هم بزنید. سپس آن را با پنیر خامهای باقیمانده در کاسه ریخته و مدت کوتاهی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. مخلوط را به ته کیک منتقل کرده و صاف کنید. روی آن گیلاسها را چیده و ژله گیلاس بریزید. به مدت ۲-۳ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و در انتها با گارنیش مناسب و شیک سرو کنید.