طرز تهیه خوراک میگو تند یگی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
میگو ۵۰۰ گرم پوست کنده و خرد شده
1 قاشق غذاخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1 قاشق چایخوری پونه خشک، نمک دریا و فلفل برای مزه (هر کدام حدود 1/4 قاشق چای خوری)
4 حبه سیر تازه خرد شده
کره یا روغن به مقدار لازم
1 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
سس به دلخواه
آب لیموی ترش: یک قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده
میگوهای خود را کاملاً با آب سرد بشویید و اب آن را با دستمال کاغذی بگیرید. میگوها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید ، سپس میگوها را با تمام چاشنی های خشک بپاشید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. ، حداقل برای 15 دقیقه در یخچال نگه دارید ، تا یک ساعت. در یک ماهیتابه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن ، سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. حرارت را کم کنید و بلافاصله سس و آب لیمو را به آن اضافه کنید. فقط چند ثانیه بطور مداوم مرتب بزنید تا بجوشد. میگوهای مارینت شده خود را بهم بزنید و روی حرارت متوسط بپزید ، تا اینکه میگوهای شما تفت داده شده و با سس تند مخلوط شود ، حدود 2 دقیقه در هر طرف. پس از پخت میگو ، از روی حرارت برداشته ، جعفری تازه خرد شده را تزئین کرده و سرو کنید!