طرز تهیه دسر خامه پرتقال (پاناکوتا پرتقالی)، یک دسر خوشمزه و بی نظیر را در دامه مطلب بخوانید.
لایه خامه ای (پاناکوتا)
خامه ۲۰% : ۵۰۰ میلیلیتر
شکر: ۶۰ گرم
وانیل شکری: ۱ قاشق چایخوری
ژلاتین: ۱۰ گرم
آب : ۶۰ میلی لیتر
۱- طبق دستور ژلاتین را در آب خیس و حل کنید!
۲- در قابلمه، خامه ، شکر و وانیل شکری را مخلوط کنید. تا اولین حبابها ایجاد شد از روی حرارت بردارید.
۳- ژلاتین خیس خورده را در مخلوط خامه حل کنید.
۴- مخلوط را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را به طور یکنواخت درون لیوانها بریزید. در فریزر قرار دهید تا جامد شود. حدود ۳۰-۲۰ دقیقه. قسمت دوم را با سلفون بپوشانید و در دمای اتاق بگذارید.
آب پرتقال تازه و طبیعی: ۵۰۰ گرم
آب: ۶۰ میلیلیتر
۱- ژلاتین را در آب خیس کنید.
۲- پرتقالها را آب بگیرید. شما به حدودا ۴ پرتقال بزرگ نیاز خواهید داشت. آب پرتقال را از صافی رد کنید و روی حرارت بگذارید. شکر اضافه کنید. با پیدا شدن اولین حبابها، از روی حرارت بردارید.
۳- ژلاتین خیس خورده را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا حل شود. مخلوط نارنجی را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمتها را در لیوانها و روی اولین لایه خامهای سرد و سفت شده بریزید.
۴- داخل فریزر قرار دهید تا جامد شود (حدود ۳۰-۲۰ دقیقه)
۵- سپس مراحل را تکرار کنید: روی لایه نارنجی، لایهی پاناکوتای سفید ریخته و بعد از سفت شدن با لایه نارنجی پرتقالی تمام کنید. در یخچال قرار دهید تا جامد شود.
۶- این دسر را در انتها با یک گارنیش مرتبط و شیک سرو کنید.
این مقدار مواد اولیه، ۳ لیوان ۳۰۰ میلی لیتری دسر به شما میدهد.