طرز تهیه کیک شکلاتی با فیلینگ گیلاس و بدون نیاز به پخت، یک کیک خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.
شکلات تلخ، خرد شده: ۳۰۰ گرم
کره بدون نمک، خرد شده: ۱۲۵ گرم
اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ: ۶ عدد
پودر قند: ۱۶۵ گرم
خامه پرچرب: ۵۰۰ میلیلیتر
پودر کاکائو، الک شده: ۵۰ گرم
گیلاس: ۴۰۰ گرم (میتوانید از کمپوت گیلاس استفاده کنید)
شکلات تلخ، خرد شده: ۱۰۰ گرم
گیلاس برای تزیین
شما به یک قالب کیک حدود یک و نیم لیتری نیاز دارید که با سلفون پوشانده شده است (دو بار)
شکلات، کره و وانیل را بشکل بنماری ذوب کنید. هم بزنید و اجازه دهید کمی خنک شود. در کاسه همزن، زردهها و شکر را بزنید تا قوام و غلظت پیدا کنید. سرعت همزن را کم کنید و با مایه شکلات گرم مخلوط کنید. حالا پودر کاکائو را اضافه کنید، سپس خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و آن را به مایه کیک اضافه کنید. مراقب باشید، این مخلوط نباید خیلی چسبناک باشد ، بلکه به راحتی پخش میشود.
نیمی از مقدار مواد را در قالب ریخته و گیلاس بدون هسته را در وسط آن قرار دهید و روی قالب را با مواد کیک پر کنید و سطح آن را صاف کنید.
بگذارید یک شب خنک شود و در یخچال قرار گیرد. به ظرف سرو منتقل کنید و حداقل ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای لعاب کیک؛ شکلات را ذوب کنید، بگذارید خنک شود. سپس روی کیک ریخته و با گیلاس تزئین کنید. برای برش چاقو را داخل آب داغ ببرید، خشک کنید و کیک را برش دهید.
برای کسانی که از زرده خام میترسند و مخلوط کردن آنها با ترکیب شکلات گرم کافی نیست؛ میتوانید زردهها را با شکر در یک بنماری هم بزنید، سپس سرد کنید و دستورالعمل را دنبال کنید.