کد خبر : 72842 تاریخ : ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۸ ارديبهشت - 14:20
طرز تهیه ته چین مرغ بادمجان بینظیر طرز تهیه ته چین مرغ بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع ته چین ها می باشد. در پخت و تهیه ته چین دقت کنید از برنج ایرانی استفاده کنید و برنج زیاد از حد نرم نباشه چون ته چین شفته می شود. طرز تهیه ته چین مرغ بادمجان بینظیر و خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

طرز تهیه ته چین مرغ بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع ته چین ها می باشد. در پخت و تهیه ته چین دقت کنید از برنج ایرانی استفاده کنید و برنج زیاد از حد نرم نباشه چون ته چین شفته می شود. طرز تهیه ته چین مرغ بادمجان بینظیر و خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

 

مواد لازم:

برنج ....... 3 پیمانه

ماست ......1 لیوان

زرده تخم مرغ ...... 3 عدد

زعفران دم کرده ......3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین ...... به مقدار لازم  مرغ .....2 تکه

بادمجان.....۲عدد

زرشک ......1/3 پیمانه

روغن مایع ...... نصف لیوان

پیاز کوچک .....1 عدد 

 

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. بادمجان حلقه کنید و کمی نمک بزنید.بزارید چند ساعت بمونه.مجدد بشورید بعد حلقه کنید و سرخ کنید.زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه می کنیم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد ) وقتی مرغ کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به  و زرشک اضافه می کنیم. برنج را از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. برنج را کمی زنده برداریم. تخم مرغها را خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و زعفران. در اخر برنج را اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید کف قابلمه را روغن بریزید . نیمی از مایه برنج را داخل قابلمه می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشود. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید.به لایه هم بادمجان سرخ شده قرار بدید. باقی برنج را می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و دمکنی حدودا 1 ساعت قرار می دهیم. ته چین بعد از 1 ساعت آماده شده .می تونید داخل فر قرار بدین.تمام مراحل بالا را داخل قالب انجام بدید..روشو فویل بکشید.زرشک هم داخل مواد نریختم.راستی طبقه وسط درجه ۱۸۰ بذارید.