طرز تهیه کباب کفتا لبنانی، یک غذای خوشمزه و لذیذ را در ادامه مطلب بخوانید.
800 گرم گوشت گوساله بدون چربی(چرخ شده)
1 پیاز کوچک رنده شده
1/2 لیوان جعفری ریز خرد شده
2-3 حبه سیر رنده شده یا خرد شده
1/4 قاشق چایخوری فلفل ساییده شده
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پونه کوهی
1/2 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری سماق
1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون برای گریل کردن
مخلفات برای سرو(اختیاری)👇
پنیرفتا،حمص یا کینوا، خیار، گوجه فرنگی گیلاسی، پیاز قرمز،روغن زیتون و سرکه بالزامیک
در یک کاسه گوشت، جعفری،پیاز و سیر رنده شده،نمک، فلفل،زیره،اورگانو، سماق و دارچین با هم مخلوط کرده،ورز دهید تا با هم ترکیب شوند،سپس کباب ها را به سیخی چوبی بکشید،برای حدود 15_30 دقیقه در یخچال استراحت دهید،سپس تابه گریل را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و کباب ها را گریل کنید و در صورت تمایل در یک کاسه با مخلفات دیگر سرو کنید.