طرز تهیه پیراشکی مرغ
طرز تهیه پیراشکی مرغ خوشمزه و دلپذیر را در ادامه مطلب بخوانید.
انواع پیراشکی یک میان وعده، صبحانه، شام یا فینگرفودی عالی برای همه موقعیت ها هستند. پیراشکی مرغ هم یکی از آن هاست که هم میتواند برای زنگ تفریح بچه ها در مدرسه یک میان وعده عالی باشد. و هم میتواند در مهمانی ها به عنوان یک فینگرفود خوش طعم و شیک برای پذیرایی حاضر شود.
مواد میانی پیراشکی:
- مرغ پخته و خرد شده 1 و 1/2 تا 2 پیمانه
- کره 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- گشنیز خرد شده 2 قاشق چایخوری
- فلفل چیلی کوچک 2 عدد
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- شیر 1 پیمانه
طرز تهیه:
1- کره را در ماهیتابه روی حرارت بریزید تا ذوب شود. سپس پیاز را سرخ کنید تا شفاف و نرم شود. آرد را در ماهیتابه الک کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا گلوله نشوند.
2- مواد را به مدت یک دقیقه با هم تفت دهید. شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به قدری بهم بزنید تا شیر غلیظ شود.
3- مرغ، فلفل چیلی خرد شده و گشنیز را اضافه کنید. کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود. برای طعم دهی بیشتر میتوانید به این مواد، کنسرو ذرت نیز اضافه کنید.
4- فر را روی درجه حرارت 380 فارنهایت یا 193 سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر پیراشکی را به شکل مستطیل های کوچک پهن کنید و وسط هر کدام مقداری از مواد بریزید.
5- به وسیله ی یک چاقوی تیز یا کاتر پیتزا، روی خمیر برش های هم اندازه ایجاد کنید. مطابق عکس (در سایت) هر دو طرف خمیر باید برش های یکسان داشته باشند. هر قسمت خمیر را به آرامی روی هم بیاورید.
6- به وسیله ی یک فرچه یا قلم مو روی پیراشکی ها را کاملا به یک عدد تخم مرغ هم زده آغشته کنید. کنجد را روی پیراشکی ها بپاشید. پیراشکی مرغ را به مدت 13 تا 17 دقیقه در فر بپزید و سپس نوش جان کنید.