گالری ساعت علیزاده
با این ده استایل پرطرفدار دنیا آشنا شوید

با این ده استایل پرطرفدار دنیا آشنا شوید

استایل در واقع رویه ای متفاوت و تقریبا همیشگی در انتخاب سبکی است که هر فردی برای ظاهر خود انتخاب می کند.

برای پیداکردن استایل شخصی و مخصوص به خودمان قدم اول این است که با استایل های متفاوت آشنا باشیم .

به اندازه کشورها و فرهنگ ها استایل های متفاوت وجود دارد اما ما ده تا از اون ها که محبوب تر ومهم تر هستن رو برای شما انتخاب کردیم تا بیشتر باهاشون آشنا شوید پس ما با همراه باشید.

 

ده تا از استایل های مهم ومحبوب

 

1. تام بوی (tomboy)

 استایل تام بوی در واقع نوعی پوشش پسرانه برای خانمهاست و دخترانی که به سبک و استایل تامبوی علاقه مند هستند، معمولا دارای استایلی منحصر به فرد بوده و از عناصر مربوط به استایل و سبک پسرانه در لباس پوشیدن خود استفاده می‌کنند.

در واقع سبک تامبوی، نوعی لباس پوشیدن بدون زحمت و راحت هست که از لباس و پوشش آقایان الهام گرفته میشه و بر روی ملزوماتی مثل تیشرت، جین و کلاه تمرکز داره.

شاید براتون جالب باشه که بدونید استایل تامبوی به قرن شانزدهم میلادی برمیگرده و به دخترانی که علاقه مند به پوشش و رفتار پسرانه بودند، اطلاق میشد. این تعریف از تامبوی مربوط به قرن 15 و 16 میلادی هست اما امروزه، تامبوی تعریف مدرن‌تری پیدا کرده است.

استایل دخترانه راحت و باحال که در عین حال شیک و منحصر به فرد هست و نشانه‌هایی از مردانگی رو هم به همراه داره رو به طور کلی، با نام استایل تامبوی میشناسن.

 

 

2. الگانت (elegant)

استایل الگانت که بیشتر به استایل دخترانه معروف است، یک استایل پر زرق و برق و چشم گیر است. خانم‌هایی که معمولا با بهترین لباس‌ها از خانه خارج می‌شوند معمولا پیرو این استایل هستند. در استایل الگانت معمولا در انتخاب جزئی ترین بخش مانند زیورآلات نیز دقت می‌شود. 

 

 

3. ماکسیمال (maximal)

استایل ماکسیمال همانطور که از اسم اش مشخص می باشد، استایلی است که سعی دارد تا با استفاده حداکثری از پوشاک و اکسسوری ها، جلوه ای متفاوت را ارائه بدهد. از بارز ترین ویژگی های این استایل می توان به استفاده از لباس های چند لایه ای،استفاده از رنگ های جیغ و تعداد بسیار زیاد اکسسوری اشاره کرد.

 

 

4. بوهو (boho)

استایل بوهو (بوهمین) در سال‌های ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۰ میلادی طرفداران زیادی داشت، اما ریشه‌ی آن به سال‌ها قبل برمی گردد. پوشیدن لباس‌های آزاد و رنگی با پارچه‌های سبک که ضرری به طبیعت نمی‌رسانند از ویژگی‌های اصلی این استایل است. قوانین سختی برای داشتن یا نداشتن این استایل وجود ندارد بلکه همه‌ی قوانین آن منجر به این می‌شود که شما لباسی را بپوشید که با خودتان و طبیعت هارمونی برقرار می‌کند و در آن احساس راحتی می‌کنید.

 

 

5.آوانگارد (avangard)

استایل آوانگارد ، سبکی ساختار شکن است که در عرصه ی مد از قالب ها و سنت های رایج فاصله گرفته و پا به دنیایی جدید و متفاوت گذاشته. برای اولین بار این واژه در سال ۱۹۰۰ بکار برده شد و در ابتدا به این سبک مفهوم زشت و لجام گسیخته و مبتذل اطلاق شد به تدریج این سبک جای خودش را بروی کت واک طراحان باز کرد و در ابتدای هر شو لباس شوک (shock ) را از این سبک انتخاب می کردند.

در بین سبک ها و استایل های مختلف شناخته شده در دنیای مد و فشن ، استایل آوانگارد متفاوت ترین نوع استایل است که طراحان این سبک ، آن را یک هنر می دانند.

سبک آوانگارد ، قانون و قاعده ی خاصی را دنبال نمی کند بلکه با اشکال و ابعاد مختلف سبک هایی از این نوع به وجود می آید. در لباس های طراحی شده بر این پایه ، تقارن مفهومی ندارد و امکان دارد لباس های نامتقارن و عجیب و غریبی با نام آوانگارد تولید شود.

 

 

6. مینیمال (minimal) 

استایل مینیمال یکی از سبک های مد و فشن است که در آن سادگی، بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد. این سبک به عنوان یک متد برای تولید آثار هنری در دهه ۱۹۶۰ میلادی معرفی شد و در مجسمه سازی و نقاشی، بیش از عرصه های دیگر مجال بروز یافت. اما به تدریج این استایل، راه خود را به مد و فشن باز کرد و اکنون بسیار محبوب و پر کاربرد است. در استایل مینیمال، ساده بودن و اندازه بودن لباس بسیار مهم است. لباس ها نباید به هیچ عنوان تنگ یا گشاد باشند. یکدست بودن رنگ ها و عدم وجود طرح و بافت خاص روی آنها، از دیگر ویژگی های این سبک است. پالت رنگی در این استایل ، محدود است و رنگ های جیغ و شاد در آن جایی ندارند. رنگ های کرم، شیری، سفید، مشکی، خاکستری و طیف رنگ های خنثی، مهمترین رنگ ها در سبک مینیمال هستند. قشنگترین ویژگی مینیمالیسم، از بین بردن کلیشه های جنسیتی در انتخاب لباس هاست. در این سبک، زنانه و مردانه بودن لباس چندان اهمیتی ندارد و کاربردی بودن آن مهم است.  

 

  

 

7.گوتیک (gothic) 

استایل گوتیک به سبک لباس پوشیدن طرفداران خرده فرهنگ گوت گفته می‌شود که شامل لباس‌ها و آرایش تیره، مرموز، قدیمی و گاهی بدن‌نما است. رنگ مو در استایل گوتیک معمولا سیاه است اما گاهی رنگ‌های روشنی همچون نقره‌ای یا سفید نیز ممکن است استفاده شود. به گفته سینترا ویلسون، نویسنده آمریکایی و منتقد فرهنگی، استایل گوتیک ریشه در فرهنگ عزاداری دوره ویکتوریایی دارد.  

از جمله مشخصات استایل گوتیک می‌توان به استفاده از پارچه‌های چرمی، مخمل، ساتن، توری و گیپور اشاره کرد. جوراب‌های گیپوری، فیش نت یا جوراب‌های بلند مشکی از دیگر مشخصات این استایل است. مشکلی رنگ غالب این استایل است اما گاهی از رنگ‌های تیره دیگری همچون بنفش تیره، قرمز جگری یا قرمز اسکارلت یا دودی و طیف‌های مشابه این‌ها استفاده می‌شود.

از دیگر مشخصات استایل گوت کلاه سیلندری، چوکر، کفش‌های پاشنه‌ بلند یا با پاشنه‌های عجیب و چکمه‌های براق و سیاه، کت های بلند یا شنل، پیراهن‌های کمر کرستی است.

 

 

8. پرپی (preppy)

می توانیم استایل پرپی را یک نوع استایل کژوال منظم و هوشمندانه بدانیم که همه آیتم‌ها در کل استایل با هم تطبیق پیدا کرده‌اند.کلمه “پرپی”  (preppy ) در اصل به لباس فرم مدارس پیش دانشگاهی و کالج که در سواحل شرقی امریکا پوشیده می‌شد اشاره دارد. این سبک از لباس پوشیدن نماد آراستگی است و اصالت را تداعی می‌کند.خاستگاه خرده فرهنگ پرپ به شمال آمریكا برمی‌گردد. مدارس خصوصى براى قشر ثروتمند جامعه كه جوانان پولدارى كه در این مدارس تحصیل می‌كردند با استایل خاصی لباس می پوشیدند و منش و نگرش خاصی داشتند. از آنجا که این مدارس یا کالج‌ها آغاز چنین سبکی بودند به استایل پرپی، استایل کالجی یا دانش‌آموزی هم می‌گویند.

 

 

9. کژوال (casual)

 سبک کژوال به سبکی از لباس پوشیدن گفته می شود که غیر رسمی می باشد و به صورت روزمره مورد استفاده قرار می گیرد. 

استایل کژوال یعنی استایلی که شما با پوشیدن اش احساس راحتی کنید. استیل کژوال یعنی استایلی که شما برای ست کردن لباس های تان به این سبک، نیاز به وقت و حساسیت خاصی نداشته باشید و خیلی راحت هر لباسی که دوست داشتید را به تن کنید. به طور مثال کت و شلوار با پیراهن گلدار یک نمونه از استایل کژوال می باشد.

مهم ترین عناصر برای داشتن یک استایل کژوال شامل: تی شرت، شلوار جین، کفش کالج، کفش کتانی، هودی و اکسسوری ها خاص می باشد.

 


 

10.وینتیج (vintage)

وینتیج به سبک و استایلی گفته می‌شود که مختص به یک بازه زمانی خاص است و در شرایط و زمانی به غیر محدوده زمانی خود، محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده است. دوران این سبک از استایل به چیزی حدود 20 تا 100 سال پیش باز می‌گردد. در انتخاب استایل وینتیج در لباس همه چیز به سلیقه خود فرد بستگی دارد. اینکه از آن به همان سبک و شکل قدیمی که دارد استفاده کند یا آن را با انواع مدل‌های مدرن و امروزی ترکیب نماید. این از مهم‌ترین و بارزترین ویژگی وینتیج می‌باشد. از دیگر مشخصه‌های آن می‌توان به طرح و نقش و چاپ اشاره کرد. معمولاً طرفداران این استایل، آن را با انواع لباس‌های یقه‌دار، ژاکت‌های ریزبافت، کلاه، دستمال‌سر و هدبند می‌شناسند.

 

 

 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.