طرز تهیه پودینگ شیر (محلبی)
طرز تهیه پودینگ شیر (محلبی)، یک دسر خوشمزه ترکی را در ادامه مطلب بخوانید.
طرز تهیه پودینگ (محلبی)، یک دسر خوشمزه ترکی را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم:
شیر: ۱ لیتر
آرد: ۱ لیوان چای آرد + ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ لیوان
مارگارین: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل
مواد لازم برای تزئین:
نارگیل: ۱ فنجان
برای وسط پودینگ: (اختیاری)
توت فرنگی: ۱۲ عدد
طرز تهیه:
ابتدا شیر، شکر و آرد را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید، آن را روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا جوش بیاید، بگذارید پودینگ جوشان خود را حداقل ۷ تا ۸ دقیقه بجوشد. سپس وانیل و مارگارین را اضافه کنید.
نصف پودینگ آماده شده را در فنجانها بریزید، سپس وسط آنها یک عدد توت فرنگی گذاشته و پودینگ باقی مانده را روی لایه قبلی بریزید، بگذارید حداقل ۴ ساعت در یخچال استراحت کند. (من آن را یک شب در یخچال نگه داشتم) حالا پودینگ سرد خود را به آرامی از لبههای فنجان جدا کنید و آن را در ظرف سرو گذاشته در صورت تمایل روی آنها را پودر نارگیل بریزید و با توتفرنگی تزئین کنید.