گالری ساعت علیزاده
طرز تهیه مرغ مارگاریتا با سس پستو

طرز تهیه مرغ مارگاریتا با سس پستو

طرز تهیه مرغ مارگاریتا با سس پستو، یک غذای ملل و خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

طرز تهیه این غذای خوشمزه خیلی راحت و فوری است و شما می توانید به همراه سبزیجات و یا سیب زمینی سرخ شده یا تنوری نوش جان کنید. همچنین می توانید میزان پنیرش راکم کنید و در فر بپزید تا تبدیل به یک غذای رژیمی شود.

طرز تهیه مرغ مارگاریتا با سس پستو، یک غذای ملل و خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.
 

مواد لازم :

_سینه مرغ ۴۰۰ الی ۵۰۰ گرم

_گوجه گیلاسی ۱۰ الی ۱۵ عدد

_پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری

_پنیر موتزارلا نصف پیمانه

_اویشن نصف قاشق چایخوری

_ روغن زیتون ۳ ق غذاخوری

_آرد ۲ ق غذاخوری

_سیر ۲ حبه

_آب مرغ نصف لیوان

_ برگ ریحان برای تزئین

_نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

مرغ ها را از وسط برش بزنید و ، سپس از هر طرف با اویشن ، نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را از دو طرف به همراه سیر در روغن تفت دهید تا سطح آن طلایی رنگ شود ، سپس آن را کنار بگذارید. آرد را کمی در روغن تفت دهید سپس آب مرغ و سس پستو را اضافه کنید . مرغهای سرخ شده را دوباره به ماهیتابه اضافه کنید و روی آن را با سس بپوشانید. گوجه فرنگی ، موزارلا و پارمزان را اضافه کنید.در ماهیتابه را ببندید تا پنیرها آب شود در این مرحله می تونید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه نیز در فر قرار دهید. با برگ ریحان تزیین و نوش جان کنید.

 

دستور تهیه سس پستو:

_برگ ریحان ۱ پیمانه

_مغز گردو ، پسته یا سایر آجیل ها ۱/پیمانه

_پنیر پارمزان ۱ ق غذاخوری

_حبه سیر ، ۱خرد شده

_ روغن زیتون ۵ الی ۶ ق غذاخوری

_نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

روش:

همه مواد را با همزن برقی مخلوط کنید تا یک سس صاف بدست آورید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.