طرز تهیه بیف استروگانف
بیف استروگانف کلاسیک با گوشت نواری شکل و قارچ در یک سس خامهای درست میشود که معمولا پس از ریختن روی نودل، سرو میشود. از اسم این غذا نترسید، چون این دستورالعمل آسان و در عرض ۳۰ دقیقه درست میشود.
بیف استروگانف کلاسیک با گوشت نواری شکل و قارچ در یک سس خامهای درست میشود که معمولا پس از ریختن روی نودل، سرو میشود. از اسم این غذا نترسید، چون این دستورالعمل آسان و در عرض ۳۰ دقیقه درست میشود.
دستورالعمل بیف استروگانف
دو فاکتور اساسی در بیف استروگانف وجود دارد: ۱) گوشت گوساله با کیفیت بالا و ۲) ترکیب درست مواد سس برای اینکه طعمی خوب داشته و ظاهری درخشان داشته باشد.
بهترین گوشت برای بیف استروگانف چیست؟
این دستورالعمل با گوشت با کیفیت درست میشود که برای بدست آوردن نتایج عالی ضروری است. برای درست کردن این غذا میتوان از گوشتهای زیر استفاده کرد:
- گوشت بالای راسته (حتما بگویید بالای راسته)
- گوشت دنده بدون استخوان
- فیله
سس استروگانف از چه موادی درست شده است؟
این سس برای گوشت با کیفیت درست میشود و طعمی خوشمزه و خاطره انگیز دارد. سس استروگانف با صدور به همه جای دنیا دچار تغییراتی شده است. بعضی به آن ادویههاص خاصی اضافه میکنند، اما مواد اصلی یک سس خوب ساده هستند:
- آب گوشت (آب گوشت گوساله)
- خامه
- خامه ترش
- خردل
بیف استروگانف در اوایل سال ۱۸۰۰ در روسیه اختراع شد. استروگانف در دربار الکساندر سوم خدمت میکرد. سرآشپز استروگانف (که احتمالا فرانسوی بود) این غذا را درست کرد و بعدا به استروگانف نامگذاری شد.
مواد لازم برای بیف استروگانف
- راسته گوساله: ۴۵۰ گرم، برش یافته به نوارهای باریک
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- کره: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: نصف یک پیاز متوسط ریز خرد شده
- قارچ قهوهای: ۲۲۰ گرم نازک بریده شده
- سیر: ۱ حبه رنده شده
- آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری
- آب گوشت: ۲۳۰ میلی لیتر
- خامه صبحانه: ۱۷۰ گرم
- سس ورچستر: ۱ قاشق غذاخوری
- سس خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
برای سرو
- پیازچه برای تزئین: ۱ قاشق غذاخوری
- نودل تخم مرغ: ۲۲۰ گرم
طرز تهیه
۱. یک ماهیتابه گود ضخیم را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن در آن بریزید و وقتی که خیلی داغ شد، برشهای گوشت گوساله را بصورت یک لایه داخل ماهیتابه قرار دهید، به مدت ۱ دقیقه هر سمت نوارهای گوشت را بپزید بدون اینکه آنها را بهم بزنید. تا زمانی که کمی قهوهای شوند و قرمز نباشند آنها را بپزید. گوشت گاو را در دو قسمت در ماهیتابه بگذارید تا از پر شدن ظرف جلوگیری شود. گوشتها را در بشقاب بگذارید و روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند.
۲. ۲ قاشق کره، پیاز خرد شده و قارچهای ورقه شده را اضافه کنید. ۶ تا ۸ دقیقه بپزید یا تا زمانی که اب آن بخار شود و پیازها و قارچها نرم و به رنگ قهوهای روشن شوند.
۳. ۱ حبه سیر رنده شده را افزوده و تفت دهید تا بوی آن بلند شود. ۱ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و مرتب بهم بزنید.
۴. ۱ پیمانه آب گوشت را در ظرف بریزید و ته ظرف را خوب با کفگیر بسایید سپس ۳/۴ پیمانه خامه اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر بگذارید قل بخورد یا تا زمانی که کمی غلیظ شود.
۵. چند قاشق از سس داخل ماهیتابه را داخل ۱/۴ پیمانه خامه ترش بریزید تا خامه همدمای آن شود به این ترتیب خامه ترش نمیبرد سپس آن را به ماهیتابه اضافه کنید و همزمان مرتب بهم بزنید.
۶. ۱ قاشق غذاخوری سس ورچستر، ۱/۲ قاشق چایخوری سس خردل و نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه بگیرد و بگذارید سس به آرامی بجوشد تا خامهای شود. گوشت را را با آبی که زیرش جمع شده در ماهیتابه بریزید و بگذارید کمی با سس بجوشد تا حدی که با سس گرم شود.
۷. پس از پختن سس آن را روی نودل بریزید و سرو کنید.