گالری ساعت علیزاده
طرز تهیه دسر خامه پرتقال (پاناکوتا پرتقالی)

طرز تهیه دسر خامه پرتقال (پاناکوتا پرتقالی)

طرز تهیه دسر خامه پرتقال (پاناکوتا پرتقالی)، یک دسر خوشمزه و بی نظیر را در دامه مطلب بخوانید.

طرز تهیه دسر خامه پرتقال (پاناکوتا پرتقالی)، یک دسر خوشمزه و بی نظیر را در دامه مطلب بخوانید.

 

مواد لازم:

لایه خامه ای (پاناکوتا)

خامه ۲۰% : ۵۰۰ میلی‌لیتر

شکر: ۶۰ گرم

وانیل شکری: ۱ قاشق چایخوری

ژلاتین: ۱۰ گرم

آب : ۶۰ میلی لیتر
 

طرز تهیه:

۱- طبق دستور ژلاتین را در آب خیس و حل کنید!

۲- در قابلمه، خامه ، شکر و وانیل شکری را مخلوط کنید. تا اولین حباب‌ها ایجاد شد از روی حرارت بردارید.

۳- ژلاتین خیس خورده را در مخلوط خامه حل کنید.

۴- مخلوط را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت را به طور یکنواخت درون لیوان‌ها بریزید. در فریزر قرار دهید تا جامد شود. حدود ۳۰-۲۰ دقیقه. قسمت دوم را با سلفون بپوشانید و در دمای اتاق بگذارید.


مواد لازم برای لایه نارنجی:

آب پرتقال تازه و طبیعی: ۵۰۰ گرم

شکر: ۶۰ گرم

ژلاتین: ۱۰ گرم

آب: ۶۰ میلی‌لیتر

 

طرز تهیه:

۱- ژلاتین را در آب خیس کنید.

۲- پرتقال‌ها را آب بگیرید. شما به حدودا ۴ پرتقال بزرگ نیاز خواهید داشت. آب پرتقال را از صافی رد کنید و روی حرارت بگذارید. شکر اضافه کنید. با پیدا شدن اولین حباب‌ها، از روی حرارت بردارید.

۳- ژلاتین خیس خورده را اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا حل شود. مخلوط نارنجی را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمتها را در لیوان‌ها و روی اولین لایه خامه‌ای سرد و سفت شده بریزید.

۴- داخل فریزر قرار دهید تا جامد شود (حدود ۳۰-۲۰ دقیقه)

۵- سپس مراحل را تکرار کنید: روی لایه نارنجی، لایه‌ی پاناکوتای سفید ریخته و بعد از سفت شدن با لایه نارنجی پرتقالی تمام کنید. در یخچال قرار دهید تا جامد شود.

۶- این دسر را در انتها با یک گارنیش مرتبط و شیک سرو کنید.

این مقدار مواد اولیه، ۳ لیوان ۳۰۰ میلی لیتری دسر به شما می‌دهد.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.