گالری ساعت علیزاده
طرز تهیه کیک شکلاتی با فیلینگ گیلاس و بدون نیاز به پخت

طرز تهیه کیک شکلاتی با فیلینگ گیلاس و بدون نیاز به پخت

طرز تهیه کیک شکلاتی با فیلینگ گیلاس و بدون نیاز به پخت، یک کیک خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

طرز تهیه کیک شکلاتی با فیلینگ گیلاس و بدون نیاز به پخت، یک کیک خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.
 

مواد لازم:

شکلات تلخ، خرد شده: ۳۰۰ گرم

کره بدون نمک، خرد شده: ۱۲۵ گرم

اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ: ۶ عدد

پودر قند: ۱۶۵ گرم

خامه پرچرب: ۵۰۰ میلی‌لیتر

پودر کاکائو، الک شده: ۵۰ گرم

 

مواد لازم برای فیلینگ:

گیلاس: ۴۰۰ گرم (میتوانید از کمپوت گیلاس استفاده کنید)

 

مواد لازم برای لعاب:

شکلات تلخ، خرد شده: ۱۰۰ گرم

گیلاس برای تزیین

شما به یک قالب کیک حدود یک و نیم لیتری نیاز دارید که با سلفون پوشانده شده است (دو بار)
 

طرز تهیه:

شکلات، کره و وانیل را بشکل بنماری ذوب کنید. هم بزنید و اجازه دهید کمی خنک شود. در کاسه همزن، زرده‌ها و شکر را بزنید تا قوام و غلظت پیدا کنید. سرعت همزن را کم کنید و با مایه شکلات گرم مخلوط کنید. حالا پودر کاکائو را اضافه کنید، سپس خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و آن را به مایه کیک اضافه کنید. مراقب باشید، این مخلوط نباید خیلی چسبناک باشد ، بلکه به راحتی پخش می‌شود.

نیمی از مقدار مواد را در قالب ریخته و گیلاس بدون هسته را در وسط آن قرار دهید و روی قالب را با مواد کیک پر کنید و سطح آن را صاف کنید.

بگذارید یک شب خنک شود و در یخچال قرار گیرد. به ظرف سرو منتقل کنید و حداقل ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

برای لعاب کیک؛ شکلات را ذوب کنید، بگذارید خنک شود. سپس روی کیک ریخته و با گیلاس تزئین کنید. برای برش چاقو را داخل آب داغ ببرید، خشک کنید و کیک را برش دهید.

 

نکته:

برای کسانی که از زرده خام می‌ترسند و مخلوط کردن آنها با ترکیب شکلات گرم کافی نیست؛ می‌توانید زرده‌ها را با شکر در یک بنماری هم بزنید، سپس سرد کنید و دستورالعمل را دنبال کنید.
 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.