گالری ساعت علیزاده
طرز تهیه خورشت اسپناساک مازنی (اسفناج مازندرانی)

طرز تهیه خورشت اسپناساک مازنی (اسفناج مازندرانی)

یکی از لذیذترین غذاهای محلی مازندران خورشت اسپناساک (اسفناج) می‌باشد.

طرز تهیه خورشت اسپناساک مازنی (اسفناج مازندرانی)

مواد لازم:

  • اسفناج: 1 کیلوگرم
  • گوشت گوسفند: 250 گرم
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • سیر: 3 حبه
  • هویج: 1 عدد
  • سبزیجات معطر: جعفری، گشنیز، نعناع، تره 300 گرم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
  •  در صورت تمایل 3 عدد تخم‌مرغ

طرز تهیه:

سیر و پیاز را داخل روغن تفت دهید بعد از تغییر رنگ، گوشت و ادویه‌ها را اضافه کرده و تفت دهید سپس اسفناج خرد شده را همراه با سبزیجات معطر اضافه کنید و همچنان با حرارت بالا تفت دهید. بعد از 5دقیقه آب گرم را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا خوروشت جا بیفتد.

در اواسط پخت هویجی را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید اضافه کنید.

در صورت تمایل تخم‌مرغ‌ها را داخل خورشت بشکنید تا خودش را بگیرد.

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.