گالری ساعت علیزاده
طرز تهیه خورشت ترش واش گیلانی

طرز تهیه خورشت ترش واش گیلانی

خورشت ترش واش نام خود را از سبزی ترش واش یا شبدر ترشک گرفته است که در مناطق شمالی کشور می روید. طرز تهیه خورشت ترش واش گیلانی و خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.

خورشت ترش واش نام خود را از سبزی ترش واش یا شبدر ترشک گرفته است که در مناطق شمالی کشور می روید. طرز تهیه خورشت ترش واش گیلانی و خوشمزه را در ادامه مطلب بخوانید.
 

مواد لازم برای 4 نفر:

مرغ: نیم کیلو

بادمجان: 4 عدد

گوجه فرنگی: 4 عدد

پیاز: 1 عدد

سبزی محلی (چوچاق، نعنا، کوتکوتو، ترش واش): به میزان لازم

سبزی (گشنیز، سیر، برگ چغندر): به میزان لازم

رب آلوچه: 2 قاشق غذاخوری

رب انار (ملس): 2 قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم
 

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب و نمک قرار می‌دهیم. سبزی را خردکرده و با مقداری روغن آن را سرخ می‌کنیم و پیاز را روی سبزی رنده کرده و مخلوط می‌کنیم. نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و آن را مخلوط می‌کنیم تا ته نگیرد. مرغ را جداگانه سرخ می‌کنیم و به سبزی اضافه می‌کنیم.
رب را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و به خورشت اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم و سپس 2 لیوان دیگر آب جوش به غذا اضافه کرده و وقتی غذا جوش خورد حرارت را کم می‌کنیم تا پخته شود. بادمجونها و گوجه فرنگی‌ها را سرخ می‌کنیم. وقتی خورشت تقریباً 45 دقیقه پخت ،بادمجان‌ها و گوجه‌ها را اضافه می‌کنیم و بعد از 15 دقیقه خورشت آماده می‌شود.

 

 

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.